Veel gestelde vragen

                    

Wanneer ontvang ik mijn bestelling?

Je kunt je bestelling binnen 10-15 werkdagen verwachten. Onze producten worden rechtstreeks van de leverancier naar jou verzonden, wat ons in staat stelt om kosten te besparen en onze producten tegen een lagere prijs aan te bieden dan onze concurrenten. We streven ernaar om je bestelling zo snel mogelijk te verwerken en te verzenden.

Wat moet ik doen als mijn bestelling te laat is?

In de meeste gevallen wordt je bestelling binnen de verwachte levertijd bezorgd. Mocht het onverhoopt toch langer duren, dan kun je de status van je bestelling controleren via de bijgeleverde link. Als je drie dagen na de verwachte leverdatum nog niets hebt ontvangen, neem dan gerust contact met ons op.

Zijn er verzendkosten?

Nee, de verzending is gratis en duurt doorgaans 10-15 werkdagen.

Wat als ik niet tevreden ben met mijn bestelling?

Indien je niet tevreden bent met je bestelling, laat het ons dan weten. We streven ernaar om jou als klant tevreden te stellen. Neem contact met ons op via Info@parcelvista.nl en we zullen ons best doen om het probleem zo snel mogelijk op te lossen.

Hoe vind ik mijn track & trace code?

Zodra je bestelling is verwerkt en verzonden, ontvang je een e-mail met je track & trace code. Het kan tot 24 uur duren voordat je deze code ontvangt.