Retour beleid

RETOUREN


Om een retour te initiëren, vragen wij vriendelijk om eerst contact op te nemen met onze klantenservice via info@parcelvista.nl.

Retourzendingen zijn mogelijk binnen een termijn van 14 dagen na aankoop. Indien deze termijn is overschreden, kunnen wij helaas geen ruil of terugbetaling aanbieden, met uitzondering van defecte fabrieksartikelen.

Alleen ongebruikte artikelen in originele staat en verpakking komen in aanmerking voor retournering. Let op: bepaalde items zoals voeding, bloemen, kranten, tijdschriften, hygiënische producten, gevaarlijke materialen en brandbare vloeistoffen of gassen kunnen niet worden geretourneerd.

Daarnaast kunnen ook de volgende items niet worden geretourneerd:

  • Cadeaubonnen
  • Downloadbare softwareproducten
  • Specifieke gezondheids- en hygiëneproducten

Om een retour te verwerken, hebben we een aankoopbewijs nodig. Gelieve geen artikelen terug te sturen naar de fabrikant.

Bij gedeeltelijke terugbetalingen kunnen onder andere de volgende gevallen van toepassing zijn:

  • Gebruikte boeken
  • Geopende verpakkingen van cd's, dvd's, software, etc.
  • Beschadigde of incomplete artikelen

Na ontvangst en inspectie van geretourneerde artikelen, wordt een ontvangstbevestiging per e-mail verstuurd. Indien goedgekeurd, wordt de terugbetaling binnen een bepaalde periode automatisch verwerkt via de oorspronkelijke betalingsmethode.

Indien een terugbetaling nog niet is ontvangen, neem dan contact met ons op via info@parcelvista.nl. We adviseren ook om eerst uw bank- of creditcardmaatschappij te raadplegen.

Bij actieartikelen kunnen retourvoorwaarden beperkt zijn. Raadpleeg ons retourbeleid voor specifieke informatie.

Retourneren van bundels is beperkt tot één product per bundel.

Artikelen gekocht tijdens acties of solden kunnen niet worden geretourneerd, behalve in het geval van defecten bij ontvangst.

Voor verdere vragen over retourneren, ruilen of verzending, neem contact op via info@parcelvista.nl. We adviseren het gebruik van traceerbare verzendmethoden voor retourzendingen.